Oranje

Oranje bestaat uit Rood en Geel. Waar Rood agressief is, toont Oranje sympathie. Dankzij Geel heeft Oranje haar impulsiviteit onder controle.

Oranje is avontuurlijk in de zin dat ze vraagt om barrières te doorbreken en het vermogen om vrij te zijn te verkennen. Hoe vrij ben jij? Hoe vrij wil je zijn? Handel je daar ook naar? Oranje activeert de moed om met (hernieuwd) enthousiasme te reflecteren; levenslessen op te nemen en te verwerken.

Uiteindelijk biedt Oranje ondersteuning bij het loslaten van wat we niet nodig hebben en datgene oppakken waarmee we verder kunnen gaan.


“Orange is a color of liberation from the pains of hurtful love and inner insecurities. To channel orange is to truly be free, to be you.”
~ Frank Ocean


Er zijn momenten waarop we stilstaan ​​of het gevoel hebben dat we niet vooruitgaan. Om deze cirkel te doorbreken maken wij gebruik van de kracht van Oranje. Haar intellectuele capaciteit (geel) en rusteloosheid (rood) nemen obstakels weg en kunnen de weg naar verandering openen. Of het nu een positieve of een negatieve wending heeft, we blijven in ieder geval niet in cirkeltjes ronddraaien.


Aan de slag: neem één doel waar je al een tijdje mee worstelt, want om dat te bereiken moet je beslissingen nemen die verstrekkende gevolgen hebben.
Ga voor jezelf na:

  • Wat gebeurt er op de lange termijn als ik niets doe?
  • Hoe voel ik me wanneer de doel is bereikt?
  • Wie heeft er nu ECHT een probleem met jouw besluit en waarom?


Oranje vraagt ​​om verandering, zodat jij verder kunt.

Wil je verder de verdieping in met kleuren?
Bezoek dan de
kleurrijke sessies voor sisters of kijk eerst wat de Colour Reading voor jou kan betekenen.