Plum

Vandaag kwam Plum als geroepen. Diep intens paars, een krachtige kleur om onze uitdagingen en beproevingen te overwinnen. Deze kleur maakt verbinding met onze innerlijke kracht, ons vertrouwen en geloof.

Zijn we het spoor kwijtgeraakt door de hobbels onderweg? Plum brengt ons weer op de rails door ons te herinneren aan onze loyaliteit, toewijding en belofte aan onze hart en (ziels)missie.

Wij gebruiken Plum om de focus te verleggen van piekeren naar hoop. We kunnen loslaten wat we hebben neergezet, gecreëerd en gebouwd om te ontvangen. En we gaan door met onze creatieve ontwikkeling en spirituele groei, zodat we verder kunnen komen op ons pad.

“The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of
everything they have.” ~ onbekende auteur

Hoe doen we dit?
Het is lastig en soms lijkt het wel onmogelijk om door moeilijke tijden heen te komen. Meestal zijn het de praktische, aardse perikelen die ons dwars zitten om verder te komen. Financiële tekorten, afhankelijk zijn van beslissingen van anderen, relationele problemen etc. Deze problemen veroorzaken een (tijdelijke) rem op onze creatieve en spirituele groei. Hoe houden we de energie hoog? Iedereen heeft één lichtpunt; een focus waar we wel controle over hebben, waar je blij van wordt. Klamp je hieraan vast. Hoe dan ook, we moeten hier doorheen, dan maar met een glimlach. 

Plum vraagt vertrouwen te hebben in ons plan A.

Wil je verder de verdieping in met kleuren?
Bekijk de kleurensessies of kijk wat de Colour Reading voor jou kan betekenen.