Indigo

Indigo raakt het diepste van je wezen. Het is een kleur tussen marineblauw en paars. Een hele sterke kleur om je spiritualiteit wakker te schudden. Ook wel de favoriete kleur van eenlingen, want deze kleur zegt dat we genoeg hebben aan onszelf. Indigo leert ons gelukkig te zijn met onszelf.

Met Indigo staat onze zesde zintuig op scherp om signalen en symbolen toe te laten die alleen voor ons zijn bedoeld. Deze kleur is een toegang tot portalen die alleen wij kunnen zien en betreden.

Sta open voor de magie van Indigo en laat het onze ziel raken met de wonderen die alleen voor onze ogen zijn bestemd.

Indigo, the deep blue contains an abundance of sapphires shining their light through the density, awakening and stirring our consciousness. In the daylight the sea will change, but for now it remains mysterious, obtainable through our imagination.” ~ Jennifer Lynch

 

Vind jouw magie
Wij gaan alleen op stap. Plan een dag(deel) of weekend voor jezelf om weg te gaan naar een plek die jou trekt. Een plek die geen stress veroorzaakt voordat je erheen gaat en waar je ook zonder kopzorgen weer terug kan komen. Gewoon eenvoudig. Pak je rugzak/koffertje en zet de eerste stappen naar jouw wereldje.

Hoe je dit gaat invullen laat ik aan jou over. Maak er iets moois van voor jezelf, want ik weet dat het niet makkelijk is om dit voor jezelf te doen.

Indigo, een intense kleur die je vraagt ​​je af te sluiten van je omgeving en met jezelf in gesprek te gaan.

Wil je verder de verdieping in met kleuren?
Bekijk de kleurensessies of kijk wat de Colour Reading voor jou kan betekenen.