Roze

Wij gaan verliefd worden. Roze staat voor onvoorwaardelijke zelfliefde en liefde voor anderen. Wij zijn de liefde waard. Hiervoor hebben wij absoluut geen bevestiging van anderen nodig. Het bewijs is ons bestaan. Wij zijn de creatie van het universum. Wij zijn hier!

Het is belangrijk om jezelf lief te hebben, want pas dan kun je jouw liefde verspreiden in de wereld. Liefde is het gemakkelijkste geschenk dat we hebben gekregen en we hebben er het moeilijkste fenomeen van gemaakt. Laten we hier samen verandering in brengen en ervoor zorgen dat de liefde in de wereld wordt gepresenteerd zoals het altijd bedoeld is.

“Pink represents compassion, love, and nurturing. Let it guide your actions.” ~ Sophia Richards

Ik vind dat de kleur Roze nooit kwaad doet, dus gebruik het ook zoveel mogelijk om je heen. Als het niet jouw kleur is of je bent bang dat jouw omgeving hier opmerkingen over gaat maken (boeien, maar ik kan me voorstellen dat dit lastig is), gebruik het dan subtiel. Maar omring je er wel mee.

Jij verdient het om onvoorwaardelijke lief te hebben en liefde te krijgen.

Schrijven
Schrijf drie lieve woorden OVER jezelf. Vaak is dit lastig, maar vraag het dan aan je beste vriendin, partner, kinderen, ouders, wat ze lief aan je vinden. Kleur het blaadje in roze tinten waar je de lieve woorden op hebt geschreven.

Kleding
Kleding doet niet alleen iets met jou, maar geeft ook een indruk van jou aan anderen. Het bewust dragen van bepaalde kleuren kleding stimuleert verandering in gedrag. Dus roze: sieraden (oorbellen, ringen, armbanden, roze patronen in je kleren, roze sokken, roze ondergoed.

Roze vraagt om verliefd op jezelf te worden.

Wil je verder de verdieping in met kleuren?
Bekijk de kleurensessies of kijk wat de Colour Reading voor jou kan betekenen.