Regenboog

De Regenboog, een duidelijke boodschap van het orakel. Hoe je week er ook uitziet, zorg ervoor dat je tussendoor wat speelse momenten voor jezelf plant.

Een Regenboog is een samensmelting van vele kleuren, waardoor het een krachtige en innovatieve energie heeft om mee te werken. De combinatie van de kleuren zorgt ervoor dat je lichter wordt, je vrolijker en levendiger voelt. Maar ook het volgende, en ik vraag je om hier ruimdenkend over te zijn.

Het opent het mystieke rijk en verbindt je met engelen, feeën en eenhoorns. Laten we luisteren wat zij te zeggen hebben …

“Rainbows remind us that even after the darkest clouds, and the fiercest winds, there is still beauty.”
~ Katrina Mayer

De engelen
Liefde: heb jezelf lief, zoals je anderen liefhebt.
Kracht: laat je niet leiden door het verleden, maar stel je open voor de toekomst.
Wegwijzer: je bent op de juiste weg.

De feeën
Heden: het is tijd dat je actie onderneemt. Verzamel je wijsheid op een georganiseerde, gestructureerde manier en creëer een moment van kracht. Verzamel je energie, plan je strategie en stel je doelen op. Kies je tijd en hulpmiddelen uit en ga de uitdaging aan met alle kracht die je kunt verzamelen.
Toekomst: je bent aangekomen op een moment van veel geluk in dit leven. Voor jezelf heb je meer dan genoeg gecreëerd, en nu moet de goedheid die naar je toestroomt verstandig worden geïnvesteerd en gebruikt. Investeer in jezelf en in je gezondheid, creëer meer voorspoed, leer en studeer en bied je hulp en investeringen ook aan anderen om ze te verrijken. Zorg voor je jezelf en maak jezelf echt tot wie en wat je altijd al had willen worden.

De eenhoorns zeggen over onze welstand
Er is een geldgeschenk op komst; je inkomsten zullen stijgen; beheer je financiën met liefde.

Om de gezamenlijke boodschappen van de engelen, feeën en eenhoorns vast te houden, geef ik drie praktische tips hoe je jezelf kunt omringen met de kracht van de Regenboog en weer kind kunt zijn.


Regenboog kristal

Hang een of meerdere regenboogkristallen voor je ramen. Laat je verrassen door onverwachte gefluister van de kleuren in je huis. Goede en betaalbare regenboogkristallen kun je kopen bij Juffrouw Pollewop (Dordrecht) en Mystiek (Rotterdam). Je kunt bij deze winkels ook online bestellen, maar ik raad aan om tijd vrij te maken om naar deze winkels te gaan en jezelf onder te dompelen in de magie die hier heerst.

Tekenen
Kies één van de bovenstaande mystieke wezens die jou het meest aanspreekt. Teken dit op jouw manier, zoals jij dit wezen in gedachten ziet, en kleur de tekening met de zeven kleuren van de regenboog.

Fruit en groente
Een regenboogkleur voor elke dag. Kies elke dag een stuk fruit of groente (in je eten) dat de kleur van een regenboog heeft. Bijvoorbeeld: appel (rood), mandarijn (oranje), banaan (geel), druiven (groen), bosbessen (blauw), Indigo Rose tomaat (indigo) en pruimen (violet).

Volwassen zijn brengt verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. We kunnen het ons niet veroorloven om als kinderen door het leven te gaan. Hoe heerlijk is het om contact te maken met het kind in je en even de magie te ervaren. Geef jezelf dit cadeau.

Wil je verder de verdieping in met kleuren?
Bekijk de kleurensessies of kijk wat de Colour Reading voor jou kan betekenen.